Contact
info@thejourneycollector.com

ABOUT

We reizen graag, we willen de hele wereld zien, verschillende culturen ontmoeten en zoveel mogelijk herinneringen verzamelen. Wij geloven dat reizen een van de beste manieren is om je tijd te besteden en je meer leert dan welke studie ook. Die behoefte om te reizen heeft ons ertoe gebracht dit platform en onze webshop te creëren.
Wij verzamelen de beste en fijnste luxe producten om jouw reis nog mooier te maken. We hebben producten geselecteerd die je tijdens je vakantie of zakenreis niet mag missen. Producten die ervoor zorgen dat je zorgeloos kan genieten en mooie herinneringen mee naar huis kunt nemen.
We verkopen niet alleen producten waar we van houden, we delen ook mooie verhalen door inspirerende mensen. Leer van hun ervaringen en laat je inspireren door hun reizen en verzamel hun tips.
To make a journey; travel.  
Ooit vloog ze de wereld over als stewardess, nu werkt Brigitte Damstra als PR manager voor een fashion & lifestyle bureau maar de liefde voor reizen en andere culturen is altijd gebleven. Vanuit die liefde is de THEJOURNEYCOLLECTOR ontstaan.
 

Brigitte Damstra 

 

 

 

brigitte@thejourneycollector.com
KVK nummer 76125262
BTW nummer NL003046841B16