Contact
info@thejourneycollector.com

JOURNEYS

Journeys

Liefde voor Kaapstad

28 mrt., 2020

Liefde voor Kaapstad

- door Vivian Hoorn

Fotografe Vivian Hoorn reist heel regelmatig af naar Kaapstad, de stad waar ze haar grote liefde heeft ontmoet en waar ze zich oprecht gelukkig voelt. Plus size model worden bracht haar hier de eerste keer, maar de stad heeft haar laten zien wat ze graag wil doen - iets wat ze overal ter wereld kan doen. Uit haar comfort zone stappen en focussen op nieuwe dingen, sindsdien is haar carrière positief veranderd. 

Lees het verhaal
Paradijs op aarde: Moorea

17 nov., 2019

Paradijs op aarde: Moorea

- door Luna Scherpenisse

Luna Scherpenisse woont sinds 3 jaar op het eiland Moorea, een waar paradijs op aarde. In de zomer van 2016 gaf ze surfles in Frankrijk waar ze verliefd werd op een Franse surf leraar; Clément. Na een zomer samen werken vroeg hij of ze mee wou gaan naar Tahiti, daar hoefde ze niet lang over na te denken. 

Lees het verhaal
Weekend in Porto

10 nov., 2019

Weekend in Porto

- door Brigitte Damstra

Mocht je zin hebben in een overzichtelijke stad, goed eten en strand - dan is Porto alles wat je zoekt. Het is de één na grootste stad van Portugal en het centrum kan je in een half uur lopen, erg fijn als je maar een weekend hebt!

Lees het verhaal
Tel Aviv als local

29 sep., 2019

Tel Aviv als local

- door Deborah Durlacher

Deborah Durlacher, freelance PR consultant, gaat het liefst zo vaak mogelijk naar het buitenland en probeert op z'n minst twee keer per jaar Tel Aviv te bezoeken. Hier geniet ze van het lekkere eten, het fantastische nachtleven en van de Israëlische cultuur. Haar tips. 

Lees het verhaal