Contact
info@thejourneycollector.com

JOURNEYS

Journeys

Een warm welkom in Jordanië

21 mrt., 2020

Een warm welkom in Jordanië

- door Anne Avontuur

Kraamverzorgster en wereldreiziger Anne Avontuur vertrok samen met haar vriend Wouter Jongkind naar Jordanië. Een land wat zelf, ondanks alle onrust in de buurlanden, erg veilig is. Anne en Wouter hebben ervoor gekozen het noorden, inclusief Jerash, over te slaan. Van de rest van het land een mooi verslag.

Lees het verhaal
Een kleiner en schoner New York: Chicago

22 feb., 2020

Een kleiner en schoner New York: Chicago

- door Isabelle Disse

Hou je niet van de drukte, vind je New Yorkers te rude en Los Angelos te fake maar wil je toch the American way of life ervaren dan is Chicago een geweldige middenweg. En ben je een foodie die geïnteresseerd is in kunst en architectuur, dan behoord Chicago zeker op je bucket list!

Lees het verhaal
Magisch Bhutan

15 dec., 2019

Magisch Bhutan

- door Brigitte Damstra

Magisch Bhutan, ik hoop dat ik kan beschrijven wat een indruk dit land heeft achtergelaten. De tradities, de mensen, de overweldigende natuur en de prachtige tempels - dit land is een waar sprookje en wat ben ik blij dat ik deze reis heb mogen maken. 

Lees het verhaal
Tel Aviv als local

29 sep., 2019

Tel Aviv als local

- door Deborah Durlacher

Deborah Durlacher, freelance PR consultant, gaat het liefst zo vaak mogelijk naar het buitenland en probeert op z'n minst twee keer per jaar Tel Aviv te bezoeken. Hier geniet ze van het lekkere eten, het fantastische nachtleven en van de Israëlische cultuur. Haar tips. 

Lees het verhaal